Bestyrelsesberetning 2018:

Bestyrelsesberetning 2018

Omstillingsparat personale – det kan vi vist ikke være i tvivl om at vi har, I er i hvert fald blevet udfordret den seneste tid efter den vandskade I mødte op til efter vinterferien. Nu er vi heldigvis i gang med opbygningen igen, og det er virkelig dejligt, og jeg er sikker på at alle glæder sig til at tage det i brug.

I er et fantastisk læreteam, og det sammenhold I har smitter i høj grad af på elever og forældre, det er virkelig dejligt, så kæmpe ros til Jer alle sammen og TAK for indsatsen.

Økonomien kan vi igen være meget tilfredse med, og det er bestemt ingen selvfølge. Det er beviset på at vi har en fantastisk leder her på Friskolen, Tina du handler med omhu og meget stor sikkerhed. Det er dejligt at stå her – der er investeret i mange pc’er til eleverne, og planer om at købe flere til kommende skoleår, der er også blevet gravet nogle dyre rør ned udenfor, og nu også et nyt køkken. Og samtidig har vi i bestyrelsen valgt at beløbet for forældrebetalingen ikke hæves yderlig ifht nuværende beløb.

Om kun 11½ uge så kan vi sige god sommerferie til hinanden, og igen er der et skoleår der snart også går på sommerferie, og med i rygsækken på det skoleår er der igen masser af oplevelser – alt lige fra skolens jubilæum, Bornholmertur, arbejdsaften, julehygge, skolefest, emneuger, fagdage, trivsel, gymnastik, ture ud af huset, åben morgensang, snart er der nogle der tager til Berlin og igen tager hele skolen på en mini-lejr, helt fantastisk og jeg er sikker på at alle glæder sig til turen.

I bestyrelsen har vi reduceret antallet af møder fra 11 til 9 om året, og vi deler alle sammen om ansvaret og de forskellige opgaver. Heldigvis får vi af og til citronmåne til møderne, det er altid hyggeligt. Vi vil gerne opprioritere samarbejdet med børnehuset, og holder nu to møder fælles om året med børnehusets bestyrelse, og der allerede en mindre arbejdsgruppe som er i fuld gang med en fælles film som skal fortælle om og gøre reklame for vores dejlige børnehus og friskole, det glæder vi os meget til at se.

Til bestyrelsen skal også lyde en kæmpe TAK, I gør alle sammen et helt fantastisk arbejde, og I er skønne at arbejde sammen med, rigtig god fornøjelse til Jer alle sammen.

Og lige til Jer alle sammen:

• Engagér Jer
  • Bland Jer