Hot News
13. marts 2020

Hot News... 13. marts 2020

 

Datoliste

Marts 

13. Opvisning i Hover (aften) - AFLYST

14. Opvisning i ROFI (Ringkøbing) - AFLYST

19. Morgensang i kirken - AFLYST

25. Besøg af Børnehuset om eftermiddagen - AFLYST

31. Generalforsamling

 

April 

14.-17. Tværuge - almindelige timer efter 12.30

20. Ræveungerne kommer til morgensang

22. Klassens tid og summemøde

24. Morgensang i kirken

25. Konfirmation i Hover

26. Konfirmation i Torsted 

Weekendrengøring

Lørdag den 14. marts

Jane og Rudy

Marijke og Jeppe

Lørdag den 21. marts

Sussi og Benny

Tina og Erik

Lørdag den 28. marts

Birthe og Jesper

Viktoriia og Jrii 

Nyt fra friskolen...

Det er virkelig mærkeligt. Det er fredag morgen - der burde være lyde fra børn der spiller på klaveret, børn der spiller skak eller bordtennis og nogle der blot hygger sig og lytter til lidt musik - men her er HELT stille. Alt for stille. Børnene og personalet er sendt hjem i 14 dage pga. en sygdom der startede så fjernt et sted som Kina. Men jeg tænker at det er den verden vi lever i - alt går hurtigt - også spredningen af corona/covid-19. Vi rejser som aldrig før - både ferie og via vores job (nok ikke helt så meget i skoleverden). Så det er helt forståeligt at spredningen kan komme vidt omkring - og så alligevel helt uvirkeligt. Jeg tror mange af os, der så statsministerens pressemøde onsdag aften, sad tilbage med en form for tomhedsfornemmelse. For det vi havde snakket om på lærerværelset et stykke tid - måske mest af alt ment som en joke - det var nu en realitet.

Lærerne mødte ind i går morges sammen med en lille flok elever. Der blev hele formiddagen og lidt af eftermiddagen arbejdet med planer for, hvad eleverne nu skal arbejde med i de kommende 14 dage - blot hjemme fra spisebordet eller skrivebordet. Der skulle tænkes alternativt. Kære forældre - tak for Jeres store forståelse i denne mærkelige tid. I vil selvfølgelig blive holdt orienteret, så snart vi har noget nyt at berette. Og så glæder vi os til skolen igen er fyldt med elever.

I aften skulle vi have vist vores gymnastikopvisning i Hover og i morgen i Ringkøbing - men sådan gik det ikke. Jeg ved at HUIF arbejder på at finde en anden dato til deres opvisning - og så er vi selvfølgelig med. Kære forældre - I skal nok få børnenes opvisning at se!

 

Hvis et barn skal have fri...

Hvis man ved i god tid, at ens barn skal have fri en given dato, så vil vi også meget gerne i god tid vide det. Det er rart i forhold til lærernes planlægning. For mangler der 1-2 elever i en klasse, så skal man måske lige vente med at starte på et nyt emne osv.

 

Nye Uni-login

Alle elever skal have et nyt Uni-login. Nogle elever har fået deres nye og andre får deres nye når de vender tilbage i skole igen. For de elever der har fået deres nye Uni-login, er det for langt de fleste foregået smertefrit. Enkelte har oplevet problemer med, at de ikke bliver genkendt, når de har skiftet kodeord. Og det nye her er, at I forældre - med Jeres nem-id, skal kunne ændre kodeord sammen med Jeres børn - det har alle forældre bare heller ikke kunnet gøre. Maria har arbejdet lidt i sagen, og hun kan nu - når eleven sidder lige ved siden af - være behjælpelig med at skifte kodeord. Det vil vi gøre - når eleverne er tilbage i skole igen!

 

Info-aften om turen til Berlin for 8. klasse og deres forældre...

Onsdag den 15. april kl. 17.00 - ca. 18.00 vil der være info-aften om 8. klasses tur til Berlin sammen med 8. klasse fra Herborg Friskole. Mødet finder sted her på Hover-Torsted Friskole.

  

Marts 2020
13. marts 2020
Læse vores Hot News her...
April 2019
10. april 2019