Hot News
11. januar 2019

Hot News... 11. januar 2019

 

Datoliste

 Januar

15. januar - Morgensang i kirken

18. januar - Klassens tid og summemøde

18. januar - Skoleindskrivning kl. 16.00

21. - 25. januar - Tværuge

24. januar - 0.-3. kl. til idrætsdag på Vedersø Idrætsefterskole og 7. kl. til SSP-arrangement

25. januar - Lærer/bestyrelsesmøde

28. januar - 1. februar - Teateruge

Februar 

1. februar - Generalprøve på skuespil kl. 10.00 - og skolefest kl. 19.00

4. februar - Ræveungerne kommer til morgensang

11.-15. februar - Vinterferie

18.-22. februar - Tværuge

25. februar - Klassens tid og summemøde

27. februar - Eleverne fortæller i Torsted Kirke til en ekstra Gudstjeneste

28. februar - Stort forældremøde

 

 

Weekendrengøring

Lørdag den 12. januar

 

 

Lotte og Poul

Conny og Claus

 

 

Lørdag den 19. januar

 

 

Ivana og Wilco

Linda og Carsten

 

 

 

Lørdag den 26. januar

 

Luise og Thijs

Ida og Søren 

 

Nyt fra friskolen

Godt nytår!

Jeg håber I alle har nydt ferien, og nydt at holde fri sammen med Jeres børn.

Vi er i gang igen, og har budt velkommen til Dante i 0. klasse, Eline i 3. klasse og Arne i 5. klasse - og Morgan på lærerværelset.

Louise skal til at tage en uddannelse som praktikvejleder. Det kræves der i dag for at vi kan få praktikanter fra seminariet. Hendes undervisning ligger på 8 fredage - så der kommer hun selvfølgelig ikke i skole. Vi har lavet en vikarplan for disse dage - men... Louise har 8. klasse til fysik hver fredag, og det kan hun selvfølgelig ikke have. Vi arbejder på at finde nogle hele dage, hvor Louise og 8. klasse kan tage til Staby Efterskole og have fysik, så de ikke misser undervisningstimerne. Der vil blive sendt en separat mail til 8. klasses forældre omkring dette.

Maria har søgt 3 ugers orlov - og har fået det. Hun er væk i uge 8, 9 og 10 - altså de tre uger efter vinterferien. Der er også lavet en vikarplan for hende.

Skolemad

Den første periode af skolemad udløber med udgangen af næste uge. Så det er derfor tid til igen at tage stilling til, om Jeres børn skal have skolemad hver onsdag. Vi forsætter det gode samarbejde med Lem hallen, og det er fortsat til en pris på 32 kr. pr. gang.

Denne periode løber frem til og med den sidste uge i maj. I juni falder onsdagene på Grundlovsdag, en onsdag hvor vi har fælles friskoledag og en onsdag hvor vi er på Stor lejr i København. Så er der lige den sidste onsdag tilbage inden sommerferien - og der må smørres en madpakke!

Sådan tilmelder du...

Skal dit barn/dine børn have skolemad, sender du en mail til friskolen på kontakt@hovertorstedfriskole.dk, og skriver navnene på de børn der skal have skolemad. Så vil Rikke indhente pengene sammen med skolepengene! Så ikke noget Mobilepay eller kontanter eller bankoverførsel - det kan vist ikke blive nemmere. Da der er 17 gange frem til og med den sidste uge i maj og 32 kr. pr. gang - så vil der blive trukket 544 kr. pr. barn der er tilmeldt.

Mailen med tilmeldingen vil jeg meget gerne have senest på tirsdag - altså den 15. januar:-)

 

Tværuge og Teateruge

I den kommende tid har vi både tværuge, teateruge og skolefest. Vi glæder os rigtig meget til det hele - og vi ved, at det også er en periode eleverne ser frem til. Der vil meget snart komme en indbydelse til Bedsteforældre til at komme og se stykket fredag den 1. februar kl. 10.00 - og til Jer forældre og søskende, til at komme om aftenen.

Torsdag den 31. januar og fredag den 1. februar er vi kun i hallen i Hover. Det vil sige, at de elever der møder ind på friskolen om morgen, vil blive kørt til hallen i Hover. Har man mulighed for selv at sætte sit barn af i Hover (der er en i hallen fra kl. 7.45) - så må I meget gerne det. Jeg vil gerne have en tilbagemelding på hvilke børn vi skal finde kørelejlighed til.

Vi vil også meget gerne fredag formiddag kunne tilbyde et stykke kage til bedsteforældrene og vores gæster fra Børnehuset - så hvis man har tid og lyst til at bage en kage - vil vi også meget gerne høre fra Jer.

Torsdag den 28. februar skal I alle sætte et stort X i kalenderen - for da holder vi nemlig igen Stort forældremøde. Et forældremøde kun for voksne, hvor friskolen starter med at give aftensmaden (kl. 18.00) og vi slutter kl. 21.00. Efter juleferien vil vi løfte lidt af sløret for indholdet for denne hyggelige aften.

I teaterugen (fra mandag den 28. januar til fredag den 1. februar) har eleverne fri på følgende tidspunkter:

Mandag, onsdag og fredag har alle fri kl. 12.30

Tirsdag og torsdag har alle fri kl. 14.45

Nyt fra bestyrelsen

Når der tages hul på et nyt år, forbindes det ofte med en frisk start. Nye kalendere tages i brug, nye idéer og initiativer opstår og nye nytårsforsætter forsøges.

Omkring dette årsskifte har vi taget imod flere nye elever og familier, som vi håber vil komme til at trives her. Hjertelig velkommen til jer!

Friskolens økonomi har det godt. Det har givet os mulighed for at lave nogle investeringer. Der er allerede indkøbt nye iPads, nye fodboldmål og nye lamper til mange klasselokaler, og der planlægges renovering udendørs i form af nyt tag på værkstedet og nye tagrender.

Et større projekt bliver at forny legepladsen. Eleverne har allerede bidraget med mange gode idéer til hvad der skal laves. I den forbindelse søger vi en gruppe forældre, som kunne være interesserede i at udforme og hjælpe med projektet i samarbejde med bestyrelsen. Kontakt Rine Bakkestrøm på e-mail rinebakkestroem@gmail.com.

Men selvom fornyelse ofte er forbundet med noget godt, er der grund til at huske på, at bestående måder og traditioner også er værd at påskønne – især når de giver glæde og fungerer. Her på vores friskole fungerer det meste bare rigtig godt. Det kan vi takke vores lærere, skoleleder, personale, frivillige og ikke mindst alle jer engagerede forældre for.

Vi glæder os til et nyt år fyldt med både nye tiltag og gode gamle traditioner og værdier – og ikke mindst samarbejdet med alle jer!

 

Bestyrelsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Januar 2019
11. januar 2019
Læse vores Hot News her...
Så er det igen blevet tid til at samle aviser og pap i Hover, Torsted og Muldbjerg Sogne. Stil aviser og pap frem i indkørslen til kl. 9.00 - så kommer vi og henter det.
Fredag den 1. februar 2019 vil vi gerne invitere bedsteforældre, børnehuset og hvem der ellers kunne have lyst - til at se årets skuespil. Det er i Hover Fritids-og Kulturcenter kl. 10.00. Vi ses!