Hot News
17. januar 2020

Hot News... 17. januar 2020

 

Datoliste

Januar 

17. Generalprøve kl. 10.00 og Skolefest kl. 19.00

21. Morgensang i kirken - 5.-7. kl. besøger RAH - 17.00 er der skoleindskrivning

22. Bestyrelsesmøde

24. Klassens tid og summemøde

30. 7. klasse til Tænk Selv

 

Februar 

6. 7. og 8. kl. skal i Lego House

6. 18.00 Stort forældremøde sammen med Børnehuset - her på friskolen

10.-14. Vinterferie

17.-21. Tværuge og Louise er tilbage

22. Avisindsamling

24. Klassens tid og summemøde

27. 0.-6. kl. skal i Lego House 

 

Weekendrengøring

Lørdag den 25. januar

Michael J

Helle

Katja og Michael

Lørdag den 1. februar

Luise og Thijs

Ida og Søren

Lørdag den 8. februar

Tekla og Klaus

Carina og Kristoffer

Nyt fra friskolen...

Hverdagen er skudt i gang igen. Det er dejligt at holde ferie - men også dejligt med hverdag. De to første uger efter juleferien her på friskolen, har været alt andet en normalt. Vi har arbejdet på tværs af klasserne, for at lave dette års skuespil "Far til fire på klimavenlig rejse". Vi glæder os til - lige om lidt - at spille stykket for bedsteforældre, børnehuset og hvem der ellers har lyst - og i aften for forældre og søskende.

I december startede Peter Slet i praktik her på friskolen. Peter startede i sommers på læreruddannelsen, og i den forbindelse skal man også ud i praktik. Peter er her frem til vinterferien.

Torsdag den 9. januar havde Morgan sidste arbejdsdag, inden han den 10. januar tog på højskole. Vi glæder os til at følge hans højskoleophold under sydens sol. Morgan kommer tilbage igen efter påskeferien, og er på friskolen frem til sommerferien. Efter sommerferien skal han i gang med at læse til lærer.

Valgfag for 7.-8. kl. og idræt for 0.-4. kl.

Fra uge 6 skal 7.-8. kl. have design på friskolen i valgfag sammen med Maria. Det betyder at Debbie og Maria laver et "byt" - så Debbie nu skal have idræt sammen med Signe for 0.-4. kl. og Maria skal have valgfag sammen med 7.-8. kl.

 

Idræt

Alle børn fra 5.-8. kl. skal altid have indesko med til idræt. Lige en lille hilsen fra idrætslærerne!

 

Lego House

Så nærmer tiden sig, hvor vi skal bruge nogle af motionsløbspengene til turen til Lego House. Da vi skulle bestille det, var det helt umuligt for os, at alle elever kan komme afsted på samme dag. Derfor skal vi afsted i to omgange.

Torsdag den 6. februar skal 7.-8. kl. i Lego House. Eleverne møder ind til normal tid, da der er afgang fra friskolen kl. 8.20. De er hjemme på friskolen igen kl. 16.30. Her håber vi meget at I forældre vil være behjælpelige med at få hentet Jeres børn på friskolen.

Torsdag den 27. februar skal 0.-6. kl. i Lego House. Eleverne møder ind til normal tid, da der er afgang fra friskolen kl. 8.20. De er hjemme på friskolen igen kl. 16.30. Her håber vi meget at I forældre vil være behjælpelige med at få hentet Jeres børn på friskolen.

Alle elever skal huske madpakke og drikkedunk til dagen.

Stort forældremøde

Torsdag den 6. februar 2020 indbyder vi - i samarbejde med Hover-Torsted Børnehus - til et fælles stort forældremøde på Hover-Torsted Friskole kl. 18.00 - 21.00. Vi starter med spisning og kl. ca. 19.00 vil Rikke Yde Tordrup komme og holde et oplæg om  ”Moderne
forældreskab – gå kærligt foran”. Vi slutter af med kaffe/te og kage. Efter jul vil der komme flere informationer om aftenen - men sæt allerede nu et stort X i kalenderen. 

 

 

 

 

 

 

Januar 2020
17. januar 2020
Læse vores Hot News her...
April 2019
10. april 2019