Hot News
25. september 2020

Hot News... 10. september 2020

 

Datoliste

September

28. september - Åben morgensang kl. 8.15 - AFLYST

 

Oktober 

1. oktober - Klassens tid og summemøde

5.-8. oktober - Tværuge (alle timerne indtil 12.30 - derefter normal undervisning)

9. oktober - Motionsdag

12.-16. oktober - Efterårsferie

21. oktober - Temadag (timerne indtil 12.30 - derefter normal undervisning)

26. oktober - 8. klasse til Skills

27. oktober - 7. og 8. klasse får besøg af I sandhedens tjeneste 

 

Weekendrengøring

Lørdag den 26. september

Jane og Rudy

Marijke og Jeppe 

Lørdag den 3. oktober

Sussi og Benny

Tina og Erik 

Lørdag den 10. oktober

Birthe og Jesper

Viktoriia og Jurii 

Nyt fra friskolen...

Et meget anderledes Landsmøde blev i weekenden afviklet i Odense. Normalt plejer vi at være et sted mellem 500-600 friskolefolk fra hele landet der mødes. I år var blot ca. 160 tilmeldt - men efter Mette Frederiksens pressemøde i fredags, ja så var der også nogle der havde valgt at blive hjemme. Men os der var afsted, sad med enormt god afstand - og ja der var ca. 2,5 meter mellem stolene - for vi skulle nemlig starte med at synge sammen med Rasmus Skov Borring. Hvor var det en dejlig fornemmelse at synge igen så mange sammen - det føltes helt normalt (på nær den store afstand mellem stolene). Ellers blev det et Landsmøde med generalforsamling, og vi fik Niels Henrik Larsen fra Grønbjerg Friskole i Friskoleforeningens bestyrelse. Men også et Landsmøde med mundbind, rigeligt med håndsprit - men også tid til snak med andre friskolefolk fra hele landet.

I denne uge og næste uge "vikardækker" vi rigtig meget her på friskolen. Stella er på 9 dages sikkerhedskursus i brug af maskiner til håndværk og design, og der er flere ude af huset på andre kurser.

 

Vi går efteråret i møde...

Derfor er det ekstra vigtigt, at alle - både små og store - har regntøj og gummistøvler på friskolen. Vi har desværre i denne uge konstateret, at flere mangler et sæt ekstra tøj i deres stofposer. Vi håber meget I forældre vil være behjælpelige med at sørge for dette. 

 

September 2020
25. september 2020
Læse vores Hot News her...
Vi må desværre aflyse Åben morgensang den 28. september, da corona-tilastanden i Danmark ikke lige pt. tillader sådan et arrangement.
April 2019
10. april 2019