Hot News
16. maj 2019

Hot News... 16. maj 2019

 

Datoliste

Maj

21. maj - Morgensang i kirken

22. maj - Infomøde om Storlejr

23. maj - Åben morgensang

25. maj - Avisindsamling

29. maj - Klassens tid og summemøde

30. maj - Kristi Himmelfartsdag - alle har fri

31. maj - Alle har fri

 

Juni 

2. juni - 8. klasse tager til Berlin

3. juni - Besøg af ny 0. klasse

4. juni - Besøg af ny 0. klasse - Fagdag

5. juni - Grundlovsdag - alle har fri

6. juni - 8. klasse kommer hjem fra Berlin

7. juni - 8. klasse og Birgitte har fri

10. juni - 2. pinsedag - alle har fri

12. juni - Fælles friskoledag i Ølstrup

14. juni - Morgensang i kirken

18.-21. juni - Storlejr i København

28. juni - Sommerfest

 

Weekendrengøring

Lørdag den 18. maj

Chalotte og Jørgen

Anna-Marie og Mogens

Lørdag den 25. maj

 

Diana og Peder

Lone og Peter

 

Lørdag den 1. juni

Irina og Mads

Hanne og Rasmus

Nyt fra friskolen...

Tiden flyver - og datolisten er lige blevet opdateret helt frem til sommerferien!!!

Fredag den 3. maj åbnede vi dørene for Bedsteforældrene. En rigtig dejlig og hyggelig dag, med besøg af godt 60 bedsteforældre. Jeg er ikke helt sikker på hvem der nød det mest - om det er børnene eller bedsteforældrene!

Ugerne efter bedsteforældredagen har været lidt anderledes. I uge 19 havde vi emneuge. 0.-4. klasse arbejde med krea her på friskolen, 5.-7. klasse arbejdede med Landart på Lystbækgaard og 8. klasse skrev og fremlagde en projektopgave i de naturfaglige fag. En super uge, hvor der blev arbejdet godt alle steder.

Samme uge havde vi også arbejdsaften - og igen blev der tryllet en masse opgaver frem - og med lidt magi - og knofedt - ja så stråler friskolen. Tak til alle der gav en hånd med.

Denne uge har budt på tværuge i dansk for nogen og matematik for andre. Men --- når vi kommer tilbage efter Bededagsferien, ja så er det en "rugbrødsuge" - altså en uge hvor vi skal have de fag der står på skemaet.

 

København

Den endelige planlægning omkring vores tur til København i juni er gået ind i den sidste fase. Børnene er blevet præsenteret for hvad der skal ske, nogle elever har valgt hvad de godt kunne tænke sig at opleve og togtiderne er kommet! Så...

Tirsdag den 18. juni skal alle møde ind på Vildbjerg Station kl. 9.00. Kl. 9.15 siger vi farvel til Jer forældre, og tager med toget mod København lidt senere.

Fredag den 21. juni ankommer 0.-4. klasse til Vildbjerg Station kl. 12.11 - og vil meget gerne hentes af mor og far. 5.-8. klasse ankommer en time senere - altså kl. 13.11 - og de vil også meget gerne hentes af mor og far.

Onsdag den 22. maj kl. 17.00 holder vi et lille fyraftensmøde omkring det at være på Storlejr. Så har man børn der har været afsted på Storlejr før, vil der nok ikke være så meget nyt.

Alle er velkomne. 

 

Maj 2019
16. maj 2019
Læse vores Hot News her...
14. maj 2019
Den 23. maj åbner vi igen dørene til Åben morgensang. Kom og syng nogle dejlige sange, hør om hvad eleverne går og pusler med - og nyd efterfølgende en kop kaffe/te samt en nybagt bolle på lærerværelset. SES VI?
April 2019
10. april 2019