Hot News
12. september 2019

Hot News... 12. september 2019

 

Datoliste

September

12. Arbejdsaften

15.-20. 6. og 7. kl. København og Bornholm

16.-20. Emneuge

25. Vi er i hallen hele dagen + Bestyrelsesmøde

26. Morgensang i kirken

30. Åben morgensang

 

Oktober 

1. Klassens tid og summemøde

7.-10. Tværuge (man har fri til normal tid)

11. Motionsdag (alle har fri kl. 12.30)

24. Morgensang i kirken - Fagdag

26. Brunch for frivillige

29. DGI-badminton for 4.-8. kl.

 

Weekendrengøring

Lørdag den 14. september

Elena og Claus

Line og Klaus 

Lørdag den 21. september 

Anna og Carl Ingemann

Marianne og Caspar

Lørdag den 28. september

Jane og Rudy

Marijke og Jeppe 

Nyt fra friskolen...

"Æbler lyser rødt på træernes grene..." - ja det er blevet efterår, med alt hvad det indebærer. Sol, kraftige byger, blæst, våde strømper, vådt regntøj og gummistøvler der oftere bliver det valgte fodtøj. Det kan være svært at planlægge udendørsaktiviteter hvis man kun vil have tørvejr - men man kan være heldig. Dejligt med børn der ikke er bange for at blive våde!

I skrivende stund er det torsdag eftermiddag - her er helt stille, blot lyden af en havetraktor der river grus (og et køleskab i køkkenet!). Men lige om lidt summer friskolen igen af både børne og voksen stemmer. Vi har nemlig arbejdsaften. Ca. 80 børn og voksne vil være med til at være om vores dejlige friskole. Det er super dejligt med den store opbakning og den hyggelige stemning der er omkring arbejdsopgaverne og når der skal spises. En af eleverne kom i dag og fortalte, at han glædede sig bare helt vildt til arbejdsaften. Og jeg tror at mange af vores elever har det på den måde. I kære forældre er med til at vise Jeres børn vejen til fællesskab og hyggeligt samvær.

På søndag sender vi 6. og 7. klasse sammen med Morgan og Hanne til København og senere til Bornholm. Vi håber de får en rigtig god tur - og glæder os til at få daglige postkort! I mens de er afsted, vil vi andre have emneuge. Denne gang med fokus på Verdensmålene. Husk der er lidt ændrede tider i denne uge;

Mandag og onsdag har alle fri kl. 14.35, tirsdag har alle fri kl. 12.30 i Hover (se udsendte mail), torsdag og fredag har alle fri kl. 12.30.

På søndag har vi også to seje drenge fra 5. klasse der skal fortælle eventyr til Fortællefestivalen på Nørre Vosborg. De er meget spændte - men jeg har hørt dem fortælle i dag - og de er mege seje - så det skal nok blive godt.

Tur i skoven...

Hver onsdag er vi en tur i skoven i timen inden spisepausen. Turen er på 3 km. for 0.-4. kl. og 4 km. for 5.-8. kl. Man vælger selv om man vil gå eller løbe turen.

Men...aktive børn kan også komme til skade. Så er dit/Jeres barn skadet, er det vigtigt at I meddeler friskolen enten via mail onsdag morgen eller sender en seddel med barnet, om Jeres barn er skadet. I meddelesen bedes I også tage stilling til, om Jeres barn måske kan gå en kortere rute, hvis skaden ikke er så alvorlig, eller hvis Jeres barn plejer at løbe, om det så evt. kan gå en rute. Der er mange muligheder! Oftest er skaderne ikke så voldsomme, så en gåtur sammen med kammeraterne kan være godt for både kroppen og det sociale.

Sæt allerede nu et X i kalenderen...

Fredag den 11. oktober har vi motionsdag, hvor der igen i år vil være mulighed for enten at løbe eller cykle i skoven. Motionsdagen er for alle - også Jer forældre. Så har du/I tid og lyst til en potion frisk luft og lidt motion så kom endelig.

 

 

 

 

 

 

September 2019
12. september 2019
Læse vores Hot News her...
April 2019
10. april 2019