Hot News
27. november 2020

Hot News... 27. november 2020

 

Datoliste

November 

30. november - 4. december - Designuge for 7. og 8. klasse 

 

December 

3. december - Julehyggeaften AFLYST 

8. december - Julegavedag

14.-17. december - Tværuge (almindelige timer efter 12.30)

18. december - Vi ønsker hinanden en god juleferie

19. december - 3. januar 2021 - JULEFERIE...

Weekendrengøring

Lørdag den 28. november

Chalotte og Jørgen

Anna-Marie og Mogens

Lørdag den 5. december

Diana og Peder

Inge Lise og Klaus

Lørdag den 12. december

Irina og Mads

Hanne og Rasmus 

Nyt fra friskolen...

Friskolen fremstår nu smukt pyntet op til en dejlig december. Det har været en super hyggelig dag, som ud over fokus på at få friskolen pyntet op, også har budt på fællesskab og hygge. Og de 300 æbleskiver vi fandt i fryseren faldt i god jord. Så hvis nogle elever i dag er kommet hjem med en ikke helt spist madpakke, så fik de både æbleskiver, masser af frugt og et styk chokolade i udefrikvarteret!

Vi har været igennem en mærkelig uge, som jo startede med at vi sidste fredag måtte sende alle elever hjem til corona-test. Her skal lyde en kæmpe stor tak til Jer forældre for Jeres forståelse af situationen. På mandag er vi igen fuldtallig - eller det skal sige næsten. Endnu en elev er blevet testet positiv for corona, men da det er i sammen familie som de to andre - og alle nu er blevet testet/eller har været hjemme i 7 dage - så er der ikke yderligere restriktioner I/vi skal forholde os til. Onsdag var ca. halvdelen i skole, torsdag manglede vi kun 11 og fredag manglede vi kun 5! Vi vil selvfølgelig fortsat have fokus på god håndhygiejne og afstand - men vi kommer også til at drive friskole som eleverne kender det.

Vi har budt velkommen til vores 4 nye elever - der skal også her lyde et velkommen til begge familier. Vi glæder os til at lære Jer at kende, og at I nu er en del af  vores "friskole-familie."

På mandag - efter vi til morgensang har sagt farvel til Louise - starter vi på vores nye skema. Det er altid spændende og se, om det hele går op. Det får vi nok først endelig at se om et par uger. Vores 7. og 8. klasse skal nemlig hele næste uge have Designuge i alle timerne. Så der er allerede lavet lidt ændringer i det nye skema, så Stella kan være hos 7. og 8. klasse hele ugen. Imens dækker vi andre hendes timer ind. Det er også i næste uge at Peter Slet og Jeppe starter. Vi glæder os til at tage imod dem.

I januar står der teateruge i kalenderen. Men da vi jo ikke helt præcist ved hvordan covid-19 restriktionerne ser ud til denne tid, har vi valgt at skyde vores teateruge til april. Hvad der skal ske i ugen i januar er ikke helt bestemt endnu, men det kunne godt blive ganske almindelige "rugbrødsdage" med undervisning efter skemaet.

I næste uge tager vi hul på december med adventslys, kalenderlys, julehistorie (skrevet af bl.a. Stella), nissevenner og masser af julehygge. Angående nissevenner så vil der i næste uge komme en mail hjem angående hvad det nu lige er for noget!

Med denne lidt sene fredags udgave af Hot News, vil jeg ønske Jer alle en rigtig god weekend og en god første søndag i advent. Samtidig skal der også lyde et stort held og lykke til de fire fra 5. klasse der i morgen skal skyde til Landsdelsfinalen i Skoleskydning i Vildbjerg. Det er super sejt.

 

Nyt fra Bestyrelsen

Kære forældre

Først og fremmest vil vi gerne byde velkommen til de to nye familier på friskolen. Vi håber I bliver rigtig glade for at være en del af flokken og fællesskabet her.

Det er kommet bestyrelsen for øre, at der i år bliver født omkring 20 børn i Hover og Torsted sogne! Mens vi venter på, at de bliver skoleparate, har vi valgt at have fokus på skolens udtryk - både for at skabe mere opmærksomhed på, at vi ligger lige her midt i naturen og gerne tager imod flere elever, men også for at gøre skolen endnu mere attraktiv for alle Jer, som er her nu.

 

Den kommende tid vil vi derfor arbejde på:

En ny og mere brugervenlig hjemmeside - også for skolens lærere.

Nye og flotte skilte ved vejen, så ingen er i tvivl om, at her ligger en skole.

En forskønnelse af vores bus, så den bliver mere synlig i landskabet.

Et nyt logo.

En grøn profil, hvor vi i højere grad vil sortere affald.

Den nye legeplads, som begynder at tage i form i løbet af næste år.

 

Vi er som altid åbne for idéer, ligesom I til enhver tid er velkomne med spørgsmål og andet.

 

Vi ønsker jer alle en dejlig december.

 

Bestyrelsen.  

 

Vi efterlyser stadig...….....

I forbindelse med en meget hemmelig dag i december vil vi høre, om der er nogen der ligger inde med et lille lager af;

  • små rengjorte glad med låg uden etiketter (f.eks. fra pesto, babymos)
  • knopgreb (er man i tvivl, så vil Debbie og Marie gerne svare på hvad det er)
  • kapsler fra øl og sodavand

Hvis man skulle have lidt af det, vil vi meget gerne modtage det på lærerværelset. Vi kan desværre ikke røbe noget om hvad det skal bruges til - blot at det bliver godt!

 

 

November 2020
27. november 2020
Læse vores Hot News her...
April 2019
10. april 2019