Hot News
3. februar 2020

Hot News... 3. februar 2020

 

Datoliste

Februar 

6. 7. og 8. kl. skal i Lego House

6. 18.00 Stort forældremøde sammen med Børnehuset - her på friskolen

10.-14. Vinterferie

17.-21. Tværuge og Louise er tilbage

22. Avisindsamling

24. Klassens tid og summemøde

27. 0.-6. kl. skal i Lego House 

Marts 

5. Vi øver i hallen hele dagen

9. Bestyrelsesmøde

9.-11. 8. kl. er på introkurser

11. Åben morgensang

13. Opvisning i Hover (aften)

14. Opvisning i ROFI (Ringkøbing)

19. Morgensang i kirken

25. Besøg af Børnehuset om eftermiddagen

31. Generalforsamling

Weekendrengøring

Lørdag den 8. februar

Tekla og Klaus

Carina og Kristoffer

Lørdag den 22. februar

Birgitte og Brithon

Pernille og Jens

Lørdag den29. februar

Elena og Claus

Line og Klaus 

Nyt fra friskolen...

Tre dage med eksistens, ånd og Kirkegaard

Det var overskriften for årets lederkursus – i hvert fald det modul jeg havde valgt. Hvad betyder eksistens og ånd i ledelse, kan man lede uden ånd, holder ånden sommerferie når vi alle går på ferie?? Dette var blot nogle af spørgsmålene vi arbejdede med i en vekslen mellem teori – det var her Kirkegaard kom ind i billedet – og samtalegrupper. Det var super interessant at snakke med andre friskoleledere omkring disse spørgsmål – men også bare generelt om hvordan det går rundt om på de andre friskoler.

Onsdag aften bød på foredrag af Per Schultz Jørgensen. Per Schultz Jørgensen er dansk professor, der tidligere har været formand for Børnerådet. Han har skrevet adskillige bøger og artikler til diverse aviser. Det var 1½ times foredrag med en aldrende herre (84 år) – der ikke på et eneste tidspunkt søgte efter et ord eller var i tvivl om hvad det var han ville sige. Jeg kan godt komme til at sige øh.. nogle gange under en fortælling – og det gjorde han ikke en eneste gang. Jeg er dybt imponeret. Han talte om Fællesskaber – om det forpligtende fællesskab man har på friskolerne. Virkelig spændende.

Tre dage med undervisning – lidt for meget kaffe – hyggelige snakke både med kendte skoleledere men også nogle der var med for første gang. Ligeledes kom både formanden på Friskolerne Peter Bendix og næsteformanden Vibeke Helms også forbi, og kunne bl.a. fortælle om deres blot andet møde med undervisningsminister Pernille Rosenkrans Teil. 30 minutter havde hun sat af til både friskolerne, privatskolerne og efterskolerne – altså 30 minutter tilsammen! Det kan godt gå hen og blive ”ret spændende”, hvis regeringen kommer igennem med alle de forslag de havde under valgkampen – og det er det de går efter. Vi har en undervisningsminister der ikke kender noget til friskolerne, og hun mener ikke at vi tager del i ansvaret og fællesskabet! Jo – det skal nok blive spændende!!

 

Lige om lidt står der vinterferie på kalenderen - og efter ferien er Louise tilbage - og Signe skal kun dække et skema! Når vi starter efter ferien, starter vi med en tværuge. Husk at i tværugerne er der normale timer efter 12.30! Og det er også efter ferien at vi for alvor går i gang med at øve til årets gymnastikopvisning. Den 5. marts har vi hallen i Hover hele dagen - så der får vi helt sikkert styr på alle de løse ender!! Vi skal - som det står i datolisten - lave opvisning i Hover fredag den 13. marts om aftenen og lørdag den 14. marts i ROFI i Ringkøbing. Vi glæder os allerede:-)

 

På torsdag afholder vi vores STORE FORÆLDREMØDE. Vi glæder os enormt til at høre Rikke Yde Tordrup - og være sammen med alle Jer dejlige forældre. Tilmeldings-fasen har været lidt træg til dette arrangement. Jeg måtte sende mail ud til 22 familier (ud af 37) fredag aften! Så her er lige en lille opfordring til at huske at få sig tilmeldt/frameldt til vores arrangementer!!

 

Lego House

Så nærmer tiden sig, hvor vi skal bruge nogle af motionsløbspengene til turen til Lego House. Da vi skulle bestille det, var det helt umuligt for os, at alle elever kan komme afsted på samme dag. Derfor skal vi afsted i to omgange.

Torsdag den 6. februar skal 7.-8. kl. i Lego House. Eleverne møder ind til normal tid, da der er afgang fra friskolen kl. 8.20. De er hjemme på friskolen igen kl. 16.30. Her håber vi meget at I forældre vil være behjælpelige med at få hentet Jeres børn på friskolen.

Torsdag den 27. februar skal 0.-6. kl. i Lego House. Eleverne møder ind til normal tid, da der er afgang fra friskolen kl. 8.20. De er hjemme på friskolen igen kl. 16.30. Her håber vi meget at I forældre vil være behjælpelige med at få hentet Jeres børn på friskolen.

Alle elever skal huske madpakke og drikkedunk til dagen.

 

 

 

 

 

 

 

Februar 2020
3. februar 2020
Læse vores Hot News her...
April 2019
10. april 2019