Fredag den 18. januar 2019 kl. 16:00 åbner vi dørerne for interesserede og kommende elever på friskolen.

Her vil I få lejlighed til at møde nogle af friskolens lærere og høre lidt om, hvordan det er at gå i børnehaveklasse/skole hos os I Hover-Torsted Friskole.

Friskole i år eller næste år?

Skulle I som forældre være i tvivl om, hvorvidt jeres barn skal begynde i skole til sommer eller vente et år, står skolen gerne til rådighed med rådgivning herom. Kontakt os og vi finder en dag sammen, hvor vi kan snakke om dit barn.

Indskrivning til friskole

Det er ikke nødvendigt at melde dig til indskrivningen - I skal blot dukke op på Hover-Torsted Friskole.

Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag og mærk stemningen.

Kontakt gerne friskolen...

Kan du/I ikke vente til skoleindskrivningen, så kontakt endelig friskolen på 97333050 eller via vores hjemmeside.